În Râmnic, sunt deschise patru casierii la care se pot plăti impozitele locale. Cea din Ostroveni se închide la sfârșitul lunii


În contextul prelungirii până la 30 iunie a termenului până la care plata impozitelor locale beneficiază de o reducere de 10%, casieria de pe str. I.C. Brătianu din cartierul Ostroveni se va închide la sfârşitul acestei luni, urmând să se redeschidă la începutul lunii iunie. Casieriile disponibile la care se vor putea achita obligaţiile către bugetul local sunt cele de la sediul Primăriei din strada General Magheru (fosta clădire Socom), de la sediul Direcţiei Economico-Financiare din strada Carol I şi de la Stadionul Municipal – plăţile putându-se face şi on-line, pe site-ul Direcţiei Economico-Financiare – www.taxermvl.ro sau prin intermediul portalului www.ghiseul.ro.
La casieria care funcţionează la Direcţia de Evidenţa Persoanelor din str. Regina Maria se vor putea achita doar taxele aferente eliberării documentele de stare civilă. Tot aici, în scopul protejării cetăţenilor, dar şi a funcţionarilor publici care lucrează în cadrul DEP, ghişeele au fost dotate recent cu sisteme transparente de separare.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea