Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 septembrie 2020

În Bărbătești, Moș Bănacu printre copii și bătrâni


Edilul social-democrat Constantin Bănacu, ajutorul lui Moș Crăciun, a poposit vineri, 20 decembrie 2019, cu 220 de cadouri pentru elevii și dascălii din Bărbătești. Acesta s-a oprit cu 65 de pachete și la oaspeții spitalului de geriatrie și gerontologie care l-au primit înlăcrimați și puternic emoționați de acest gest.

Vineri, 20 decembrie 2019, pe scena Căminului Cultural Costești, a venit Moș Crăciun. Ca-n fiecare an, orice pui de costeștean a primit un dar de la cel mai celebru laponian. Drept răsplată, acesta s-a bucurat de un spectacol pus în scena de către micii munteni. Nu a fost însă singurul eveniment închinat Nașterii Domnului la Costești pentu că și sâmbătă seara, pe scena Căminului Cultural, de la orele 17.00, a fost programat „Spiritul Crăciunului”, în care invitat special a fost ansamblul „Ludi Mladi” din Bulgaria.

Etichete: , ,

Un răspuns “În Bărbătești, Moș Bănacu printre copii și bătrâni”

  1. adrian
    21 decembrie 2019 din 19:52

    domnul primar Banacu a daruit din veniturile sale sau din fondurile primariei? daca s-au cheltuit bani publici, a nu se intelege ca este gresit, atunci titlul corect ar fi Primaria Barbatesti a daruit.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate