Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

4 iulie 2020

În Bărbătești, grădinița de un milion lei a fost recepționată


Cea mai nouă investiție inaugurată de către edilul social-democrat Constantin Bănacu (foto) este grădinița cu program prelungit din satul Bârzești. În localul fostei școli, grădinița va putea primi, din toamnă, 40 de micuți.
Vineri, 19 iunie 2020, la recepția oficială a investiției materializată prin fonduri europene, șeful administrației a spus: „E o mică revanșă pe care ne-o luăm azi prin redeschiderea acestui local gândit pentru educație. Nu pot să uit că această unitate a fost închisă în urmă cu mai bine de un deceniu de către Emil Boc (n. red. premierul României la acel moment), iar acum o redăm circuitului educațional printr-o investiție importantă. Nu mă feresc s-o spun: este cea mai modernă grădiniță pe care o puteți găsi în această parte de județ! Acestea fiind zise, lansez un apel către tinerii căsătoriți din comuna noastră să ne ajute să valorificăm această grădiniță în anii următori cu cât mai mulți și mai frumoși copii!”.

Etichete: , ,

2 Răspunsuri “În Bărbătești, grădinița de un milion lei a fost recepționată”

  1. Anonim
    21 iunie 2020 din 19:26

    ,,În localul fostei școli, grădinița va putea primi, din toamnă, 40 de micuți”.De unde o sa vina cei 40 de micuti? Trebuie sa privim cu realism, satul romanesc se depopuleaza. Cei ce mai locuiesc in mediul rural prefera, pentru educatie, sa foloseseasca institutiile din mediul urban. Urmariti performantele copiilor, din Barbatesti, in ultimi 5 ani si veti intelege ca acesti bani sunt pierduti.

  2. Școala
    25 iunie 2020 din 12:24

    Bună ziua, domnul sau doamna Anonim! V-am recomanda, cu căldură, doua lucruri. Primul ar fi sa mai deschideți o carte de gramatica, iar al doilea ar fi sa vorbiți în cunoștință de cauză. În ultimii 5 ani școala noastră a avut numeroase rezultate la concursuri și olimpiade școlare de anvergura. Intrati pe pagina scolii pentru edificare. O zi buna!

Poți comenta aici

Alte articole de la Actualitate