Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

5 martie 2021

Impozitele și taxele se pot achita online, la Călimănești


Primăria orașului Călimănești s-a înrolat în Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar. Acest sistem permite persoanelor fizice și juridice plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de către Centrul Național pentru Managementul Societății Informaționale, a obligațiilor fiscale locale existente. Site-ul www.ghiseul.ro este securizat la înalte standarde privind tranzacționarea pe bază de carduri bancare. SNEP este dedicat în acest moment PF, PFA și PJ. Prin SNEP se pot achita impozite și taxe, precum și amenzi contravenționale cu deducerile aferente plății în 15 zile calendaristice.
Astfel, cetățenii orașului Călimănești sau alte persoane fizice sau juridice care au stabilite obligații fiscale locale le pot achita online prin intermediul SNEP, accesând www.ghiseul.ro de pe orice browser uzual cu interfață grafică cu utilizatorul, ce rulează pe platforme desktop sau mobile sau Ghiseul.ro aflat în partea dreaptă a paginii web a Primăriei orașului Călimănești (www.primaria-calimanesti.ro).
Datele de acces pot fi solicitate online, folosind cardul bancar, doar de către persoane fizice. Pentru plata amenzilor nu sunt necesare date de acces (utilizator și parolă).
Puteți plăti fără autentificare taxe și impozite al căror cuantum vă este deja cunoscut. Pentru obținerea datelor de acces în calitate de persoană juridică (plata taxelor și impozitelor locale) puteți contacta Serviciul impozite și taxe din cadrul Primăriei orașului Călimănești, la telefon 0250.751.063.
În cazul în care dețineți bunuri mobile sau imobile în mai multe localități, oricare dintre acestea vă poate pune la dispoziție datele de acces în Ghişeul.ro. Odată eliberate datele de acces de către o instituție publică nu mai puteți apela la o altă instituție publică pentru o nouă eliberare.
Ghișeul.ro este disponibil 7 zile din 7 și 24 ore din 24, cu excepția perioadelor de mentenanță sau intervenție tehnică asupra sistemului, care se vor anunța pe site.
Pentru alte detalii de utilizare a sistemului, puteți descărca Manualul de utilizare de pe Ghiseul.ro, din Secțiunea „Întrebări frecvente” – „3. Cum pot afla detalii despre modul de utilizare al sistemului?” – „Descarcă Manualul de utilizare”.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate