Imagini de la ACCIDENTUL CARE A CURMAT O VIAȚĂ în această dimineață


Dimineața de marți, 28 septembrie 2021, a început cu o știre tragică venită de pe drumurile județului. În jurul orei 05.55, polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, în satul Cocoru din comuna Galicea, s-a produs un accident rutier. Ajunși de urgență la fața locului, polițiștii au constatat că, pe DJ 678, un autovehicul ar fi intrat în coliziune cu un utilaj nesemnalizat, parcat pe partea carosabilă. După impactul cu utilajul nesemnalizat, mașina roșie din imagine ar fi fost proiectată pe sensul opus de mers, lovind frontal un alt autoturism. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului care a lovit utilajul (din mașina roșie) și rănirea ușoară a celuilalt conducător auto (din mașina gri).
La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a transportat persoana rănită ușor la spital, iar persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.
Polițiștii vâlceni au anunțat că vor continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs această tragedie!
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea