Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

25 octombrie 2020

Ieri noapte, în comuna Budești, patru tineri au văzut moartea cu ochii


• aceștia au scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier

Noaptea de miercuri spre joi se putea dovedi una de tristă amintire pentru patru tineri din județele Argeș și Vâlcea. În jurul orei 02.00, Dumitru M., de 22 ani, cu domiciliul în Piteşti, judeţul Argeş, a condus un autoturism pe DN 7, pe raza comunei Budeşti. La un moment dat, la ieşirea dintr-o curbă, acesta nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum și a părăsit partea carosabilă spre dreapta. Ulterior, mașina în care se aflau cele patru persoane s-a răsturnat pe un teren agricol.
Din accident a rezultat rănirea celor patru persoane aflate în autoturism. Este vorba despre Dumitru M, de 22 ani, diagnosticat cu policontuzii membre prin accident rutier şi escoriaţii superficiale; Constantin A., de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, diagnosticat cu T.C.F. minor, escoriaţii faciale, policontuzii şi escoriaţii membre; I. M., de 17 ani, din comuna Cuca, judeţul Argeş, diagnosticat cu T.C.C. frontal, plagă frontală, escoriaţii membre şi frontale; Ş. E., de 15 ani, tot din comuna Cuca, diagnosticat cu escoriaţii frontale, traumatism umăr drept cu plagă, policontuzii membre, escoriaţii multiple şi contuzii hemitorace stâng.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii anunță continuarea cercetărilor pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Politie