IDEEA PREȘEDINTELUI CJ VÂLCEA a devenit realitate: Școala Populară de Arte a realizat un CD de prezentare muzicală a județului Vâlcea!


Așa după cum ați aflat și în alte rânduri din paginile cotidianului nostru, Școala Populare de Arte din Râmnicu Vâlcea ducea lipsa unui studio modern de înregistrări. Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a sesizat din timp acest aspect și a întreprins demersuri remediale. Cu sprijinul consilierilor județeni, instituția condusă de președintele CJ Vâlcea a alocat fondurile necesare Școlii Populare de Arte pentru realizarea acestui studio, iar investiția își arată deja roadele. Din studioul Centrului Creației a ieșit deja un CD de prezentare muzicală a județului Vâlcea!
„Ne-am dorit să avem, la Școala Populară de Arte, un studio de înregistrări de ultimă generație. Am alocat fondurile pentru achiziționare, iar în fotografie vedeți o producție muzicală de excepție, o idee a mea care s-a concretizat în acest CD de prezentare muzicală a județului Vâlcea. Alin Pavelescu și minunații mei colegi de la Centrul Creației au primit ideea cu entuziasm și s-au apucat de treabă. Soliștii noștri de muzică populară, frumoși și talentați, ne dau încă un motiv de mândrie și încă un argument atunci când susținem că Vâlcea este cel mai frumos județ din România! Mă mândresc cu ei! Acest CD aduce bucurie! Felicitări Rapsodia Vâlceană!”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, pe marginea acestui subiect.

Urmează un CD cu muzică militară!

Și asta nu este tot! Conform spuselor președintelui Consiliului Județean Vâlcea, cât de curând, artiștii Școlii Populare de Arte le pregătesc vâlcenilor o altă surpriză.
„Urmează un CD cu muzică militară interpretată de Fanfara Județeană Constantin Brâncoveanu. Spre sfârșitul anului, vom avea și un CD cu cele mai frumoase colinde din județul Vâlcea. Pentru cei interesați de acest CD nu ezitați să îi contactați pe colegii de la Centrul Creației”, a dezvăluit președintele Consiliului Județean Vâlcea.
Material realizat cu sprijinul Compartimentului Comunicare și Relații Publice al CJ Vâlcea