Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

29 octombrie 2020

HC Municipal abordează noul sezon cu două jucătoare noi


Aflată în perioada de respiro după un sezon greu, în care a evoluat în play-out-ul Ligii Naționale și a tras tare pentru evitarea retrogra­dării, gruparea sprijinită de Primăria Râmnicului își întă­rește acum rândurile pentru viitoarea stagiune. Două transferuri s-au concretizat în tabăra echipei de sub Capela, aceasta întărindu-se pe posturile considerate mai deficitare. După ce a retro­gradat din Liga Națională cu Cetate Deva, la finele unui turneu desfășurat chiar în Sala Traian, extrema Ana Ma­ria Simion a dorit să con­tinue activitatea sportivă la cel mai înalt nivel. Handba­lista a semnat recent o înțe­legere cu formația râmni­ceană, urmând să îmbrace tricoul acesteia în viitorul sezon al Ligii Naționale. În plus, zilele trecute, conducerea clubului nostru a ajuns la o înțelegere și cu un inter stânga. Este vorba despre Florentina Biro, jucătoare de perspectivă, care a evoluat ultima dată pentru divizionara secundă CSHM Buzău.
Pe lista de plecări, așa cum v-am anunțat în numere anterioare ale cotidianului nostru, se află deocamdată trei jucătoare. Astfel, de la începutul pauzei competiționale, HC Municipal s-a despărțit de Anca Stoica, Alexandra (Gogoriță) Andrei și de portugheza Claudia Correia Semedo.

Mika Brădeanu, în drum spre Vâlcea?

Deși nu se cunoaște numele viitorului antrenor, contractul lui Du­mitru Muși fiind expirat și neprelungit de la finalul ultimei ediții de cam­pio­nat, echipa vâlceană s-ar putea întări cu una dintre „perlele” hand­ba­lului feminin românesc. Este vorba despre fosta jucătoare a Olt­chi­mului, Aurelia Brădeanu. Cea alintată Mika de pe vremea în care era „tunarul” campioanei vâlcene ar putea evolua, începând cu noul se­zon al Ligii Naționale, din nou în sala în care a cunoscut consacrarea.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Handbal