Grav de tot: 14 asociații de proprietari rămân fără căldură


• vezi aici care sunt acestea
„Societatea CET Govora SA aduce la cunoştinţă consumatorilor săi, faptul că, în luna iulie 2016, au primit somaţii de plată a restanţelor toți consumatorii care înregistrau restanțe cu vechime mai mare de 30 de zile, prin care s-a solicitat luarea măsurilor necesare pentru achitarea restanţelor în termen de treizeci de zile de la primirea acestora. Somaţiile de plata transmise constituie şi preaviz înaintea opririi agentului termic pentru încălzire şi sub formă de apă caldă de consum”, așa sună începutul unui comunicat de presă primit în urmă cu nici două ore pe adresa redacției noastre.
Din aceste informații furnizate de către reprezentanții CET Govora aflăm că un număr de 14 asociații de proprietari din Râmnicu Vâlcea nu vor primi agent termic. Asta chiar dacă sezonul rece se apropie cu pași grăbiți. Pentru că, în total, datorează peste cinci miliarde de lei vechi, mii de râmniceni vor rămâne fără căldură. Situația poate fi remediată doar dacă asociațiile de proprietari încep să își achite datoriile. Asociația cu cea mai mare datorie este cea a blocului F5/6, arondată la punctul termic 41, care are o datorie de peste 670 de milioane lei vechi.

Care sunt asociațiile care vor fi debranșate?

Conform imaginii alăturate, vă puteți face o idee despre valoarea datoriilor pe care cele 14 asociații de proprietari debranșate le au către CET Govora, dar și care sunt aceste asociații.

Posting....