FOTO: ACCIDENT GRAV PE VALEA OLTULUI. Microbuz implicat


Astăzi, 29 august 2021, în comuna Racovița (satul Tuțulești), în jurul orei 11.00, s-a produs un grav accident rutier. Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea, ajunși la fața locului, ne-au anunțat că accidentul s-a produs între un autoturism și un microbuz. Din fericire, microbuzul nu avea pasageri la momentul coliziunii, în acesta aflându-se doar șoferul. Au fost anunțate patru victime, din care una încarcerată. Pompierii au intervenit cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Serviciul de Ambulanță Județean Vâlcea a intervenit cu trei ambulanțe.
Victima încarcerată (o femeie în vârstă de 85 de ani) a fost scoasă, investigată și a fost transportată la spital. După investigații, celelalte persoane implicate au refuzat transportul la spital.
Traficul în zonă a fost blocat total în perioada efectuării operațiunilor de descarcerare. La momentul de față, în jurul orei 12.00, se circulă alternativ, doar pe unul dintre sensurile de mers