Florin Brăgău șterge pe jos cu actuala clasă politică!


• liderul PRU Vâlcea le-a arătat politicienilor unde le-ar sta cel mai bine: în țeapa lui Țep
Dacă aveți curiozitatea să vizitați profilul de socializare al candidatului Partidului România Unită la Primăria Râmnicului veți descoperi multe opinii inedite. Omul promovează cam tot ce este românesc (și de calitate), implicit vâlcean, mai puțin politicienii. Știm, nu mulți români au o părere bună despre politicieni! Dar chiar și așa, Florin Brăgău pare a fi cel mai înverșunat adversar al acestei categorii de oameni! Oare de ce?

Vâlcenii îl inspiră pe șeful PRU

Zilele trecute, pe contul de socializare al președintelui PRU Vâlcea a apărut un alt mesaj foarte dur la adresa politicienilor… de toate coloraturile, mărimile și ce-o mai fi! Brăgau le-a arătat iar țeapa lui Țepeș „necăjiților” politicieni români, că nu degeaba Partidul România Unită îl are pe marele domnitor valah drept simbol. Mai mult, Florin Brăgău a făcut referire și la „vocea străzii” din județul nostru, precizând că vâlcenii i-au cerut ca PRU să meargă independent la alegeri, fără partipriuri cu alte partide!
Dar să vedem ce a transmis justițiarul Florin Brăgău clasei politice actuale: „Perdanții politicilor pupincuriste din ultimii ani, ieșiți în funcții doar bătând cu pumnul în masă, și șantajând atât politic cât și emoțional, își negociază pe la centru pozițiile… Aceștia nu sunt politicieni. Ei sunt doar mercenarii care au trădat și au vândut ROMÂNIA!!! Atunci vreau să cred că singurul partid politic cu coloană vertebrală este și va rămâne Partidul lui ȚEPEȘ!!! Cetățenii au dreptate când ne spun: Mergeți singuri în această campanie electorală că veți face cea mai frumoasă figură politică. Toți politicienii sunt pentru ciolane și fripturi personale!!! Iacătă, alte personaje care se credeau zeii politicii vâlcene, și ne dădeau lecții de moralitate și educație politică!!! Vâlceni, acum e momentul să fim cât mai uniți! Atenție, la aceste partide care își schimbă doar numele, dar rămân cu aceleași personaje… Îmi este lehamite de lecțiile politice și administrative ținute de către aceștia”.