Federația Română de Handbal are nevoie de o „Steluță”


• fosta galactică de la Oltchim, Steluța Luca, și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte al FRH
După ce Narcisa Lecușanu a renunțat la funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal, postul a devenit vacant. Munca pe care o depunea Narcisa Lecușanu era foarte importantă în cadrul FRH, ea ocupându-se de organizarea competițiilor interne feminine, cât și de selecționatele „tricolorelor”, adică exact de partea cea mai strălucitoare a handbalului românesc. Responsabilitățile de la federație nu o sperie însă pe una dintre fostele galactice de la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Ne referim aici la Steluța Luca (foto, în centrul imaginii), cea care și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte.

Alegerile vor avea loc la Pitești

Originară din comuna Pechea (județul Galați) și rudă cu foarte cunoscutul boxer Lucian Bute, Steluța Luca este decisă să aducă un aer proaspăt, de campioană, în interiorul Federației Române de Handbal. Alegerile pentru desemnarea persoanei care va ocupa funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal sunt programate marți, 28 iunie. Scrutinul va avea loc la Pitești, acolo unde reprezentanții Federației Române de Handbal au convocat ședința Adunării Generale.

Cu cine se „luptă” Steluța Luca pentru postul de vicepreședinte?

Până acum, Steluța Luca își cunoaște trei dintre concurenții pentru alegerile de marțea viitoare. Astfel, în „cursa” pentru posturile de vicepreședinte au fost validate, pe lângă cel al Steluței Luca, dosarele altor trei candidați. Este vorba despre Liviu Bala, Ștefan Birtalan și Constantin Căliman.