Face Băsescu baie de mulțime la Vâlcea?


• conform deputatului Ion Cristinel Marian, fostul președinte al României ar putea ajunge la Vâlcea chiar la finalul acestei luni

Precampania electorală pentru alegerile din 5 iunie a început, așa cum ne așteptam, destul de timpu­riu! Dornici să nu piardă nicio se­cundă, liderii județeni ai partidelor își întăresc organizațiile, dar se ba­zează și pe notorietatea mai-marilor de la București pentru creșterea „pro­centelor” de capital electoral. Iar pri­ma organizație județeană care va primi vizita liderului național ar pu­tea fi Mișcarea Populară. Conform de­clarațiilor oferite de către unul din­tre liderii MP de la Vâlcea, de­pu­ta­tul Ion Cristinel Marian (foto, centru), Traian Bă­sescu ar putea ajunge în județul nostru chiar la fi­na­lul acestei luni. Însă, după cum ne-a precizat ace­lași parlamentar, agenda pre­șe­dintelui nu a fost încă finalizată.
Indiferent când va avea loc im­por­tanta vizită, rămâne de văzut dacă Traian Băsescu va face o nouă baie de mulțime în județul nos­tru, așa cum se întâmpla odinioară.
„Traian Băsescu ar putea ajun­ge la Vâlcea la finalul lunii februarie. De principiu, în data de 27. Însă, agenda președintelui nu este încă finalizată și nu putem ști cu cer­titudine dacă va rămâne data de 27 sau nu. Cu siguranță, zilele urmă­toare, vom cunoaște data exactă la care Traian Băsescu va ajunge în Vâlcea”, ne-a declarat deputatul Co­legiului Drăgășani în Parla­men­tul României, Ion Cristinel Marian.

Posting....