Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

4 iulie 2020

Duminică, Vâlcea încearcă «remontada» cu Ikast


• echipa noastră trebuie să se impună la o diferență de șapte goluri pentru a fi sigură de calificarea în grupele Cupei EHF
Chiar dacă au jucat doar zece minute dintr-un total de 60 mai slab decât adversarele din Danemarca, jucătoarele de la SCM Râmnicu Vâlcea au fost destul de aspru pedepsite în deplasarea de la Herning-Ikast (fosta echipă Midtjylland). «Vikingele» s-au impus în meciul tur, disputat sâmbăta trecută, la șase goluri diferență, scor 22-16, la capătul unui duel în care diferența de valoare dintre cele două formații a fost mult mai apropiată decât o arată scorul. Vâlcea a demonstrat că se poate lupta de la egal la egal cu Herning-Ikast, echipa noastră având, pe parcursul primei reprize, minute bune în care s-a aflat în avantaj. Primele zece minute ale reprizei secunde au fost aproape de coșmar pentru fetele noastre, danezele înscriind atunci cele mai multe dintre reușitele care au dus la diferența finală de șase goluri.

Suporterii, așteptați să fie al optulea jucător al echipei

Duminică, 18 noiembrie, cu începere de la ora 15.30, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea, se va disputa manșa retur dintre cele două formații. Vâlcencele nu au abandonat lupta pentru calificare și, chiar dacă nu le va fi ușor, suntem convinși că vor da totul pe teren pentru a obține o victorie care să le trimită în grupele Cupei EHF încă de la prima prezență în competițiile inter-cluburi europene. Pentru a reuși această performanță, jucătoarele au nevoie de suportul necondiționat al publicului vâlcean. Inimoși cum îi știm, suporterii pot deveni, încă o dată, metaforic vorbind, cel de-al optulea jucător al echipei noastre. Cu sprijinul suporterilor, suntem convinși că sportivele pregătite de antrenorul Florentin Pera au o șansă importantă de a se impune în fața danezelor la o diferență de scor care să le permită accederea în grupele celei de-a doua competiții ca valoare organizată sub egida Federației Europene de Handbal. În 60 de minute, șase goluri nu sunt imposibil de recuperat!

Ultimele bilete vor fi puse în vânzare duminică

Pentru iubitorii handbalului care nu și-au achiziționat încă tichetele de acces pentru a urmări meciul de duminică din tribunele polivalentei râmnicene facem precizarea că acestea vor mai fi disponibile, la casele de bilete de la Sala „Traian”, în zilele de vineri și duminică. Vineri, biletele pot fi achiziționate în intervalul orar 15.00 – 18.00, pentru ca, duminică, oficialii clubului râmnicean să pună în vânzare ultimele bilete. La fel ca și în turul precedent al Cupei EHF, atunci când SCM s-a duelat cu Kastamonu din Turcia, prețul unui tichet de acces este 10 lei!

Poți comenta aici

Alte articole de la Handbal