Două șoferițe s-au tamponat în Milcoiu


• în mașinile conduse de cele două femei se aflau cinci copii
Astăzi, pe raza comunei Milcoiu, la doar câteva sute de metri de locul unde, în urmă cu două zile, o fetiță de numai doi ani și-a pierdut viața în urma unui tragic eveniment, s-a produs un alt accident rutier. De această dată, urmările puteau fi mult mai grave dacă ținem cont de faptul că în cele două mașini care s-au ciocnit se aflau două femei (șoferițele) și nu mai puțin de cinci copii!
Femeia care a produs accidentul are 38 de ani, este din București și se deplasa pe ruta Pitești – Râmnicu Vâlcea. În mașina pe care o conducea se aflau trei dintre cei cinci copii răniți. Cealaltă mașină se deplasa pe ruta Râmnicu Vâlcea – Pitești și era condusă de către o femeie cu vârsta de 28 de ani, domiciliată în județul Argeș; în acest autovehicul aflându-se ceilalți doi copii răniți.
În urma impactului, cele două autovehicule s-au «șifonat» destul de serios. Toate cele șapte persoane implicate au fost preluate de urgență de către echipajele de salvare și aduse la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea. Mai grav rănit a fost un copil cu vârsta de opt ani, care a suferit un traumatism toracic. Cel mai mic dintre copiii răniți se pare că ar avea doar trei luni.

Accident și în Drăgășani

Tot astăzi, în Joia Mare, s-a produs un accident rutier pe raza muncipiului Drăgășani. Șoferul unei autoutilitare care se deplasa pe sensul Râmnicu Vâlcea – Drăgășani a pierdut controlul volanului într-o curbă și a acroșat doi pietoni care se deplasau pe partea din dreapta drumului. Ulterior, șoferul ar fi relatat că nu a observat oamenii, fiind orbit de lumină. O victimă a fost ușor rănită, cealaltă prezintă fracturi și se află internată în spital.