„Donez indemnizaţia de parlamentar în Colegiul Horezu”


• afirmă deputatul Vlădoiu, care spune că parlamentarii PDL chiulesc „in corpore” de la şedinţele Camerei Deputaţilor şi Senatului

„La începutul acestei săptămânii noi – parlamentarii Uniunii Social Liberale – am primit indemnizaţiile de şedinţă. Aşa cum am anunţat, le vom dona! Eu voi ajuta mai multe familii din zona Horezu, pe care o reprezint în Parlamentul ţării”, a declarat depu­tatul Aurel Vlădoiu. Parlamen­tarul social – democrat a ţinut să pre­ci­zeze: „Spre deosebire de parla­men­tarii USL, care sunt într-un pro­test legitim, parlamentarii PDL chiu­lesc nemotivat de la şedinţe şi înca­sează banii fără sa muncească”. Când Parlamentul va funcţiona nor­mal, atunci USL va renunţa la pro­tes­tul parlamentar. „Primul pas trebuie să fie demiterea Robertei Anastase. Cât timp Anastase este preşedintele Camerei Deputaţilor, Parlamentul nu funcţionează democratic. PDL se încăpăţânează să o ţină în braţe pe Roberta Anastase în dauna intere­sului naţional”, a conchis Vlădoiu.

Jurcan: „A cincea săptămână de grevă de lux a Opoziţiei”

La începutul acestei săptămâni, senatorul Dorel Jurcan a ţinut să evidenţieze un lucru: „Suntem în a cincea săptămână de grevă de lux a Opoziţiei. De la începutul lunii februarie, parlamentarii PSD şi PNL se cramponează în declaraţii politice şi nu vin la muncă, iar statul român cheltuie cu ei peste 1,4 milioane de euro în fiecare lună”. Referindu-se la faptul că parlamentarii Opoziţiei au anunţat că îşi vor dona indemnizaţiile de şedinţă, senatorul Jurcan a spus: „Având în vedere ultimele declaraţii, vom asista zilele aceste la o avalanşă de donaţii. Dacă se vor ţine de cuvânt. Mă întreb, însă, ce fel de donaţii sunt acestea, pentru că aceştia sunt banii noştri, ai tuturor, plătiţi din taxe şi impozite?”.