Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

29 septembrie 2020

Direcția pentru Sport aduce tinerilor „Vâlcea prin ochii tăi”


Zilele trecute, reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea, în parteneriat cu Asociația Regională de Dezbateri, Oratorie și Retorică Oltenia (condusă de către președintele Constantin Cioinică), a organizat prima ediție a unui concurs care promite să devină unul de tradiție pentru județul nostru. Ne referim aici la prima ediție a concursului de fotografie intitulat „Vâlcea prin ochii tăi”.

Cum a decurs evenimentul și care au fost target-urile sale?

Acțiunea la care ne referim s-a desfășurat la Centrul de Tineret al Direcției Județene pentru Sport Vâlcea. La eveniment au fost prezenți 25 de participanți, toți tineri din județul nostru. Foarte îmbucurător este faptul că vârsta tinerilor a fost una cât se poate de DJST_10fragedă: toți participanții s-au încadrat în intervalul 14-18 ani. Ei au fost invitați de către organizatori să descopere frumusețile județului nostru și obiectivele istorice importante care scot în evidență potențialul turistic și economic al acestor meleaguri. Totul, evident, prin intermediul fotografiei, că doar aceasta a fost tema întâlnirii.
Proiectul a urmărit și însuşirea unor deprinderi practice şi cunoştinţe în domeniul mânuirii aparatelor şi a tehnicii audio-vizuale. De asemenea, tot la capitolul obiective ale întâlnirii cu tinerii, organizatorii acțiunii au mai trecut: formarea şi dezvoltarea simţului estetic, evaluarea nivelului de pregătire şi stimularea creativităţii participanților.

Ce au declarat organizatorii?

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea au oferit câteva concluzii după încheierea acțiunii la care am făcut referire. Să vedem ce au spus aceștia: „La finalul competiției, tinerii au primit cupe, diplome, rucsaci și tricouri inscripționate. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea va sprijini pe viitor astfel de acțiuni, menite să implice tinerii în activitățile comunității, determinându-i să înțeleagă importanța promovării județului”.

Alte articole de la Eveniment