Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

29 septembrie 2020

Dina a venit la Vâlcea


• fostul prim-divizionar ar putea pune umărul pentru un sezon reușit al echipei pregătite de antrenorul Jerry Gane
Jucătorii cu nume care au îmbrăcat tricoul celor de la CS Municipal la antrenamentele din ultimul timp sunt tot mai numeroși după venirea lui Jerry Gane în funcția de antrenor principal. După Florin Costea, atacant care se pregătește alături de „viperele albastre” (despre care nu se știe însă sigur dacă va rămâne la Vâlcea), pe stadionul din Parcul Zăvoi se antrenează un alt fost atacant prim-divizionar. Este vorba despre Mihai Dina, vârf care a trecut în cariera sa pe la cluburi ca Universitatea Craiova, Petrolul Ploiești, CS Mioveni sau Poli Timișoara. Atacantul încă nu a semnat cu CSM, dar conducerea poartă tratative cu acesta, antrenorul Gane mărturisind că ar avea nevoie de un om cu experiența lui Mihai Dina.
Dacă se va concretiza această „mutare”, CSM ar da o importantă lovitură pe piața transferurilor la nivelul ligii secunde de fotbal. Venirea lui Dina ar ajuta cu siguranță clubul din Parcul Zăvoi, care are ca obiectiv clasarea pe o poziție cât mai bună în viitoarea ediție competițională. Una care se anunță cât se poate de dificilă, dat fiind faptul că Liga a II-a va avea o singură serie, numărul echipelor participante urmând să se ridice la 20 sau 22.

Bratu va juca la Sibiu
Chiar dacă este considerat un tânăr de viitor de către conducerea de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea, tânărul Robert Bratu (foto) nu și-a găsit loc în angrenajul pregătit de tehnicianul Jerry Gane. Fotba­lis­tul legiti­mat la Vâlcea a fost împrumutat la gru­parea sibiană de la Liga a III-a FC Her­mannstadt. Plecarea lui Bratu din Zăvoi, cel puțin până în iarna acestui an, este expli­ca­tă de către oficialii de la CSM prin faptul că tânărul fotbalist va putea să bifeze mai mul­te minute în jocurile oficiale. Cum formația sibiană face parte din eșalonul al treilea valoric este de așteptat ca Bratu să joace destul de multe partide și astfel să câștige experiența necesară pentru momentul în care va reveni la gruparea din Parcul Zăvoi.

Alte articole de la Fotbal