Deputatul Cristinel Marian rămâne ferm pe poziţii: „PP-DD Vâlcea nu va accepta să fie o masă de manevră”


Preşedintele celei mai puternice formaţiuni politice cu adevărat de Opoziţie din judeţul nostru taie „macaroana” tuturor celor care considerau că violeţii pot fi uşor manipulaţi. Dezamăgit de rezultatul negocierilor purtate cu preşedintele CJ Vâlcea, deputatul Ion Cristinel Marian (foto) anunţă că orice eventual protocol încheiat de partidul pe care îl conduce, fie la nivel judeţean, fie la nivelul Consiliului Local Râmnicu Vâlcea, se va face numai în scris. De asemenea, aşa cum a mai declarat în numeroase rânduri, deputatul Ion Cristinel Marian oferă toate asigurările că Partidul Poporului îşi continuă misiunea pe făgaşul „politicii cetăţeanului”, formaţiunea propunându-şi să urmărească, prin parteneriatele politice viitoare, exclusiv binele vâlcenilor.

„Pentru că observ că opinia publică şi presa urmăresc cu interes constituirea noilor majorităţi în Consiliul Judeţean şi în Consiliul Local, fac următoarele precizări:

-în urmă cu o săptămână, am perfectat împreună cu domnul Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea, un acord pentru constituirea majorităţii în Consiliul Judeţean şi Consiliul Local împreună cu PP-DD;

-conform înţelegerii, în jurul datei de 20 a acestei luni, urma să ne întâlnim în vederea pregătirii şedinţelor de Consiliu Judeţean şi Consiliu Local.

Mă surprinde gestul domnului preşedinte Ion Cîlea, acela de a-l suna pe Vasile Blaga. Însă, las opinia publică să tragă concluziile de rigoare şi vreau să-l asigur pe domnul preşedinte Ion Cîlea, pe membrii şi simpatizanţii noştri că organizaţia PP-DD Vâlcea nu va accepta niciodată să fie o masă de manevră cu care alţii să-şi dezvolte interesele politice.

Începând din acest moment, orice negociere sau protocol politic cu oricare dintre partidele componente ale Consiliului Local şi Judeţean se va face numai în scris şi cu informarea transparentă a presei, pentru că PP-DD Vâlcea şi eu avem onoare şi nu avem nimic de ascuns.

Vom urmări prin parteneriatele politice viitoare exclusiv binele vâlcenilor”, transmite deputatul Ion Cristinel Marian, preşedinte PP-DD Vâlcea.