DEPUTATUL CAZAN, încântat de modul în care autoritățile din Păușești Măglași au dotat centrul pentru recuperarea medicală a vârstnicilor


Săptămâna trecută, mai precis pe 30 septembrie (cu numai o zi înainte de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice), în comuna Păușești Măglași a fost inaugurat Centrul de zi pentru recuperarea persoanelor vârstnice. Pe lângă oficialitățile locale, angajații centrului, consilieri locali și locuitori ai comunei, la evenimentul prilejuit de inaugurarea centrului au fost prezenți și invitați de pe plan județean. Au răspuns, printre alții, invitației primarului Alexandru Dediu prefectul județului Vâlcea – Sebastian Fârtat și deputatul liberal Laurențiu Nicolae Cazan.
Prin intermediul unei postări pe pagina personală de socializare, parlamentarul Cazan și-a exprimat câteva opinii după cele văzute la deschiderea centrului pentru persoane vârstnice, apreciind atât eforturile pe care le-au depus autoritățile locale din Păușești Măglași, cât și calitatea dotărilor de care dispune acest centru.
„Este un proiect important pentru comunitatea județului nostru și nu numai, fiind un serviciu social comunitar gratuit, ce se adresează persoanelor vârstnice. Centrul este dotat cu echipamente pentru electroterapie, kinetoterapie, terapie ocupaţională şi pentru sala de tratament, mobilier, dotări IT şi un autovehicul necesar serviciilor de îngrijire la domiciliu. Îl felicit pe domnul primar Alexandru Dediu pentru acest proiect, care va fi un real sprijin pentru mii de persoane aflate în nevoie, în următorii ani”, a scris deputatul Cazan gândindu-se la dotările de care dispune centrul de zi pentru recuperarea medicală a vârstnicilor din Păușești Măglași.
Sursă foto: Facebook Laurențiu Nicolae Cazan