Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

6 martie 2021

Deplasare cu peripeții pentru handbalistele de la SCM


Deplasarea spre Danemarca în care jucătoarele și staff-ul tehnic de la SCM Râmnicu Vâlcea au pornit încă de sâmbătă, 6 februarie 2021, nu s-a terminat nici până astăzi, 9 februarie! Deși meciul echipei noastre de la Odense s-a disputat duminică, handbalistele pregătite de antrenorul Florentin Pera au rămas … înzăpezite pe drumul de întoarcere. De fapt, nici nu au plecat din Danemarca pentru că prima lor destinație (aeroportul din Amsterdam) s-a aflat, zilele trecute, sub avertizare cod roșu de zăpezi abundente, îngheț și viscol. Abia după ce vor reuși să decoleze din Amsterdam (Olanda) vor intra în «linie dreaptă» spre București, iar apoi spre Râmnicu Vâlcea! Cel mai probabil, lotul echipei noastre va ajunge în țară miercuri, 10 februarie.
În aceste condiții de iarnă aprigă ce a venit peste vestul și nordul Europei, este limpede de înțeles că, în cazul în care meciul dintre SCM Râmnicu Vâlcea și Borussia Dortmund (care a fost anulat de către Federația Europeană de Handbal) rămânea programat pentru marți după-amiaza, partida din Sala «Traian» nu se putea desfășura. Echipa noastră ar fi întârziat oricum din cauza deplasării cu peripeții din Danemarca și este posibil ca și echipa Borussia Dortmund să se fi aflat în imposibilitatea de a mai ajunge în România, dat fiind faptul că și Germania a fost lovită puternic de episodul de iarnă târzie!
Sursă foto: Dan Lixandru

Etichete: , , , ,

4 Răspunsuri “Deplasare cu peripeții pentru handbalistele de la SCM”

 1. Anonim
  5 martie 2021 din 11:19

  Mananca mancare speciala sint martire un meci dur ca sa castige rupte la forinti de antrenori, in fond un salariu, este un joc care nu te lasa batran,vad lumea civilizata in 2021 si copiii lor sint sportivi in handbal, maraton, am reusit sa surprindem medicina secta culturii Goa Drake videocalling.Mai discutam pe gazon in viitoarele oportunitati, mai zici ca de ce se lupta?….

 2. Gina
  5 martie 2021 din 11:21

  Analfabeti minus 105 blackunderground rock alternative pletosii[funicularul gater forestier].etcetcetc.

 3. Gina
  5 martie 2021 din 11:24

  Uniunea Sovietica enter….erau in tablourile lui Artur Miller gladiatorii sportivi BUDA…murea regina de foame cu Cupa de marfuri de furat in mana erau gayyy Ceylon…jefuiau de contracte banoase IRU Sportive…le ataca infractoare…erau indemnizate basta..altele..rudele lor UPU.Ii putrezise Uterul de efort bagase unul de celuloza din fibra…putere wati cal-vapor hirsuti cu mai multe gene[1].Simeria-lagar..murea regina batuta de foame…din NOBILIME.

 4. Gina
  5 martie 2021 din 11:33

  Sinteti cu genetica sport deci 1 sot, deci plata notar doctor casatorie nu-i luati daca nu muncesc…sint iar comunistii definitiv sint superstitii nu sinteti obligati la nunta…presimtiri fataliste reale[3]…boala mortala de la post partum sot ungur Ținutul Secuiesc…exista PLATA HOSTESS/HUSTLERI,Iolanda Balaci cica si-a rupt clavicula i se misca gatul cu capul, la o saritura peste barna la saltea a murit tanara de eutanasie era zeliota nu comunista cu acte sa suporte fara eutanasie…banii in casieria spital cu extrase de varsamant.Contul UAP , HELIKON, HELIS [Lizanu Fierbatoare]….nu-i convenea statutul social dupa SEMNATURA PEDICHIURA MANICHIURA specializata aia era doctor chiar si dermato…era capul tagmei lor sociale…fermece de la gagii[3] care le-a atras restul bulai….scazamant fecirii…sit putin la numar la Cazier…la munca.Tineti post se ingusteaza unghiile cum faceti manichiura pedichiura hat baietii la voi.Ti-e scarba sa mai mananci.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Handbal