Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 aprilie 2021

Dediu continuă investițiile în Păușești-Măglași


• alături de „vicele” Radi, edilul are de gând să finalizeze, în cel mai scurt timp, extinderea alimentării cu apă și asfaltarea drumurilor
Cu un buget puțin mai mare ca anul trecut, autoritățile locale din Păușești-Măglași au în desfășurare o serie de lucrări, iar altele stau creionate în agenda primarului Dediu.
„Într-o lună și jumătate voi finaliza extinderea alimentării cu apă, investiție finanțată pe OUG nr.28. După, voi putea afirma că toată comuna este racordată la apă. Mai am de asfaltat patru din cei șase kilometri de drumuri, dar voi demara lucrarea de la 1 martie. În ceea ce privește canalizarea, prin ADI Apa Vâlcea ni s-au alocat 4,6 milioane lei, proiectanții au venit, au făcut vizita în teren. În trei ani, comuna va dispune și de canalizare”, a precizat edilul Alexandru Dediu.

2.000 de trandafiri pentru înfrumusețarea localității

Recent, primarul Dediu a comandat 2.000 de trandafiri pentru înfrumusețarea localității. Potrivit alesului local din Păușești-Măglași, florile sunt pentru spațiile verzi, pentru Mânăstirea Sărăcinești și pentru biserici.
Autoritățile locale au de gând să reabiliteze și trotuarele de-a lungul DN64, pe ambele părți.

Etichete: , ,

Alte articole de la Actualitate