De sarbatori, Balneomedcenter ofera cadou valcenilor 30 de pachete medicale


Policlinica Balneomedcenter, parte a grupului medical Sofianu (din care face parte si Spitalul Balneomedcenter, cel mai mare si modern spital privat din Oltenia) continua actiunile de constientizare asupra importantei sanatatii, adresata in special valcenilor, printr-o noua campanie medicala „De Sarbatori, Balneomedcenter are grija de sanatatea ta”, campanie care se desfasoara in perioada 1-15 decembrie, in Ramnicu Valcea.
Prezenta campanie urmareste aceleasi obiective ale campaniei din luna noimebrie din River Plaza Mall, respectiv de preventie si informare asupra importantei sanatatii si a unui stil de viata armonios, si se desfasoara sub acelasi slogan „Singura solutie care nu lasa semne este preventia”.
Campania din perioada 5-13 noiembrie 2016, din River Plaza Mall s-a bucurat de un real succes si interes din partea valcenilor, sute de persoane beneficiind de serviciile medicale oferite gratuit la standul din Mall.
Astfel, s-a decis extinderea programului prin noi campanii si actiuni desfasurate pe plan local, avand ca obiective educationale sustinerea conceptului de profilaxie si medicina preventiva, dar si promovarea accesului pacientilor la servicii medicale care să permită evaluarea starii de sanatate a pacientului, formularea diagnosticului si sa ofere cele mai bune solutii de tratament.
Reprezentanții Balneomedcenter vor darui, asadar, cele mai solicitate pachete de sanatate de-a lungul anului, astfel:
– 10 pachete de recuperare medicala (consult + 10 zile tratament, fizioterapie-kinetoterapie)
– 10 pachete pediatrie (consult si pachet analize laborator)
– 5 pachete geriatrie (consult + electrocardiograma+ evaluare nutritionala)
– 5 pachete neurologie (consult + pulsoximetrie)
Pentru a beneficai de unul dintre aceste cadouri, trebuie să apelați la echipa medicala Balneomedcenter si sa solicitati talonul de participare la tombola organizata in incinta Policliniciii Balneomedcenter din Str.Carol, nr.17.
Îi vei gasi in: Farmaciile Catena din Ramnicu Valcea, in perioada 12-14 decembrie in intervalul orar 17-19 precum si in Farmaciile Băjan. Talonul poate fi descarcat si de pe site: www.balneomedcenter.ro si paginile de Facebook.
Toti pacientii care au posibilitatea de a se deplasa la sediul Policlinicii Balneomedcenter din Str.Carol I, nr.17 (program Policlinica: Luni-Sambata, in intervalul orar 8-19), pentru a inmana reprezentantilor policlinicii talonul completat de participare la tombola, vor beneficia gratuit de monitorizarea tensiunii arteriale, calcul indice de masa corporala, pulsoximetrie, monitorizarea glicemiei. Ceilalti doritori sunt rugati sa trimita talonul completat de participare la tombola, prin posta la adresa Policlinicii Balneomedcenter.