Cristinel Marian, şef peste „violeţii” din sectorul 4


• deputatul Colegiului Drăgăşani anunţă că filiala Vâlcea a PP-DD rămâne organizaţia de care se va ocupa în mod prioritar
De la începutul lunii octombrie, unul dintre cei şapte deputaţi care reprezintă judeţul Vâlcea în Parlament a fost numit preşedinte al Filialei sectorului 4 – Bucureşti din cadrul partidului al cărui membru este. Ne referim aici la Ion Cristinel Marian, deputatul Colegiului Drăgăşani şi preşedintele Filialei Vâlcea a Partidului Poporului – Dan Diaconescu. Chiar dacă parlamentarii se preocupă acum mai mult de chestiuni ce ţin de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, deputatul Cristinel Marian a precizat că va face tot ce este posibil pentru ca ambele organizaţii al căror şef este să obţină rezultate bune la alegerile prezidenţiale. Totuşi, parlamentarul PP-DD a recunoscut că Filiala Vâlcea va rămâne de bază, el fiind interimar la organizaţia bucureşteană, preluată de la deputatul Relu Fenechiu.
Ţinem să precizăm că deputatul Cristinel Marian nu este primul preşedinte al Filialei Vâlcea a PP-DD care primeşte, concomitent, conducerea unei alte organizaţii. Această situaţie s-a petrecut şi pe parcursul anului 2012, atunci când Eugen Mihalache se ocupa de Filialele Partidului Poporului din judeţele Vâlcea şi Argeş.