Costi Rădulescu mulțumește vâlcenilor pentru susținere


• social-democrații au scos 14 consilieri, cu trei mai mulți decât în 2012, atunci când partidul era condus de redutabilul lider Ion Cîlea
Partidul Social Democrat Vâlcea a câştigat, conform numărătorii Biroului Electoral Judeţean, cel mai mare număr de mandate de consilieri judeţeni. Sub conducerea deputatului Constantin Rădulescu, PSD-ul și-a acontat 14 mandate, cu trei mai multe în comparație cu rezultatul din 2012, atunci când au fost obținute 11 mandate. Asta deși, pe vremea aceea, PSD-ul vâlcean era condus de unul dintre cei mai puternici lideri din istoria politică a județului de după anul 1990, Ion Cîlea.
„Aşa cum am mai spus-o, oamenii, vâlcenii sunt cei care pot evalua cu adevărat faptele politicienilor. Tocmai de aceea, vreau să le mulţumesc tuturor vâlcenilor pentru încrederea acordată şi aceleaşi mulţumiri le adresez şi celor care s-au prezentat la vot. Cele mai calde mulţumiri le adresez formidabilei echipe alături de care am lucrat zi de zi, voluntari, candidaţi, primari, preşedinţi de organizaţii, tuturor colegilor de partid! Am obţinut un rezultat istoric, întrucât pentru prima dată după foarte mulţi ani, PSD a câştigat categoric votul cetăţenilor municipiului Râmnicu Vâlcea pentru candidaţii la Consiliul Judeţean”, se arată în declarația deputatului Constantin Rădulescu.

PSD și-a sporit și numărul de primari în județ.
Rădulescu speră  la un număr semnificativ de viceprimari

Șeful PSD Vâlcea a mai precizat: „Am obţinut în Râmnicu Vâlcea pentru Consiliul Judeţean, din totalul de 38.984 VVE un procent de 34,40% (13.412 VVE), adică dublu faţă de PNL şi cu 10 procente mai mult decât PER, care a câştigat primăria. Dacă în 2012-2016, la Consiliul Judeţean, PSD a avut 11 consilieri, numărul a crescut cu 3 consilieri, ajungând la 14. Am intrat în alegeri cu 29 de mandate de primar şi am înregistrat o creştere ajungând la 33 de mandate de primar, printre care se află şi al doilea municipiu al judeţului – municipiul Drăgăşani – şi 3 oraşe Băbeni, Băile Olăneşti şi Horezu. Totodată, numărul consilierilor locali a crescut de la 257 la 373 mandate, fapt care ne încredinţează că vom obţine şi un număr semnificativ de viceprimari. Pentru toate acestea, le mulţumesc vâlcenilor şi colegilor care mi-au fost alături. Îi felicit pe toţi candidaţii care au fost aleşi, dar şi pe cei care nu au fost aleşi, pentru numărul voturilor de încredere obţinute! Îi asigur pe vâlceni că vom avea un mandat la Consiliul Judeţean pe care-l vom exercita în logica binelui astfel încât să putem construi proiecte de modernizare a judeţului nostru, totul în scopul de a le reda oamenilor puterea de a privi cu mai multă încredere în viitor!”