Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

6 august 2020

Coronavirusul lovește și mai tare în Vâlcea. Primul deces


În această dimineață de 14 aprilie, conform informațiilor transmise de către Prefectura Vâlcea și de Direcția de Sănătate Publică Vâlcea, în județul nostru a fost înregistrat primul deces cauzat de infectarea cu Coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, care suferea și de alte afecțiuni, în principal de probleme cardiace. Acesta avea montat inclusiv un stent pentru ameliorarea problemelor cardiace de care suferea. Din păcate, infecția cu coronavirus i-a fost fatală pe fondul problemelor de sănătate preexistente.
Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a anunțat declanșarea unei anchete epidemiologice pentru stabilirea contacților și a măsurilor care vor fi întreprinse cu celeritate. Tot în ultimele 24 de ore, în județul nostru au fost înregistrate alte două cazuri (confirmate) de infectare cu Coronavirus. Până acum, în Vâlcea au fost confirmate 15 astfel de cazuri.
Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea, la data de 14 aprilie 2020, situația epidemiologică din județul nostru se prezenta astfel:
• 549 persoane aflate în carantină instituționalizată, dintre care 11 au intrat în centrele de carantină din județ în data de 13 aprilie;
• 1.840 persoane aflate în izolare și monitorizare medicală la domiciliu;
• 10 persoane internate la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea – secția Boli Infecțioase;
• 15 persoane confirmate cu COVID-19 de la debutul pandemiei;
• 4 persoane vindecate și externate;
• 1 persoană decedată.

Etichete: , , , ,

5 Răspunsuri “Coronavirusul lovește și mai tare în Vâlcea. Primul deces”

 1. Oana
  14 aprilie 2020 din 14:56

  Ati scris articolul inainte ca familia sa afle ca pacientul decedat a avut testul pt Covid-19 pozitiv ! Inca nu se stia ca testul este pozitiv si voi deja l-ati clasificat ! Rusine ! Pacientul a decedat din cauza problemelor de sanatate precedente,nu din cauza Covid-19 !

 2. Gogu
  14 aprilie 2020 din 17:38

  Nu mai scrieti pe „povesti auzite” daca nu stiti exact…sunteti ca sa informati lumea nu sa o dezinformati!!!

 3. 15 aprilie 2020 din 12:15

  Informațiile sunt primite de la oficialități. Nu putem verifica noi dacă familia știe! Noi nu avem numele decedatului!

 4. 15 aprilie 2020 din 12:16

  Nu sunt „povești auzite”! Sunt date oficiale!
  Citiți chiar la început: ”conform informațiilor transmise de către Prefectura Vâlcea și de Direcția de Sănătate Publică Vâlcea”.
  Sau nu știți să citiți?

 5. Gogu
  16 aprilie 2020 din 13:42

  De ce nu apare acest deces de Covid19, in ziarele importante, unde sunt detalii despre fiecare caz de deces… mai putin acesta!

Poți comenta aici

Alte articole de la Headlines