Concursul Naţional de talente ‹TALENT SHOW› – Ediţia a-III-a


Clubul de voluntariat Interact Râmnicu Vâlcea organizează a-III-a ediţiei a Concursului Naţional de talente ‹TALENT SHOW›.

Ideea de bază a concursului este de a promova creativitatea, spontaneitatea şi dezvoltarea simţului artistic, conştientizarea de către cât mai multe persoane a faptului că talentul poate fi descoperit şi că există mult mai multe alternative eficiente pentru cultivarea acestuia. Nu intenţionăm să aducem în prim plan un anumit tip de talent, ci mai curând modul în care talentatul poate convinge că este special.

În urma celor două preselecţii care au avut loc, s-au remarcat 20 de momente artistice, individual şi grup, care vor concura la faza locală pentru şansa de a reprezenta judeţul nostru la faza naţională. Faza locală va avea loc sâmbătă, 17 noiembrie 2012, ora 14.00, la Cinema Ostroveni. Se anunţă un spectacol extraordinar, muzică, dans, magie, teatru şi multe altele, jurizat de reprezentanţi din partea clubului Rotary Râmnicu Vâlcea, cât şi Rotaract Râmnicu Vâlcea , alături de importanţi oameni de cultură din oraşul nostru. De asemenea, anunţăm faptul că avem onoarea să organizăm şi etapa naţională tot în oraşul nostru, care va avea loc începând cu data de 7 decembrie, terminându-se pe data de 9 decembrie 2012, unde vom găzdui reprezentanţi din nu mai puţin de 11 judeţe. Spectacolul propriu-zis va avea loc sâmbătă, 8 decembrie 2012, ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Râmnicu Vâlcea.

Ne dorim să descoperim şi să lansăm noi talente pe teritoriul Vâlcii, aşa că haideţi să-i alegem împreună pe cei mai talentaţi dintre talentaţi!

Cristina IANCU,
PR Interact Râmnicu Vâlcea

Posting....