Comunicat de presă: „Centenarul Marii Uniri” – Moment istoric și artistic de excepție în Scuarul «Mircea cel Bătrân»


Teatrul Municipal Ariel, cu sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, organizează sâmbătă, 1 decembrie 2018, începând cu ora 19.00, evenimentul intitulat „Centenarul Marii Uniri”, în Scuarul «Mircea cel Bătrân» din centrul Râmnicului. Actorii vor prezenta un moment artistic, alături de Corul Teologic „Sfântul Nicolae”, de Corul „Kids Show” al Liceului de Arte „Victor Giuleanu” și de trupa „RM VL parkour”.
Surpriza serii este un show de mapping ce include proiecții grandioase pe clădirea „Sârguința”, documentar realizat cu sprijinul Direcției Județene pentru Cultură Vâlcea și al Arhivelor Naționale – Serviciul Județean Vâlcea, instituții care au pus la dispoziție materiale prețioase, unele dintre ele fiind prezentate publicului în premieră.
Pentru buna desfășurare a acestui eveniment, pe lângă partenerii menționați mai sus, amintim Filiala Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România, Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea și Centrul de Instruire pentru Geniu, EOD și Apărare CBRN „Panait Donici” din Râmnicu Vâlcea.
• Departamentul de Secretariat și Relații Publice al Teatrului Municipal Ariel Râmnicu Vâlcea