Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 septembrie 2019

COMUNICAT DE PRESĂ


Advertisements

Sâmbătă, 23.03.2019, în Rm. Vâlcea, la Hotel Maria, va avea loc, între orele 09.00-18.00, un workshop ce face parte din Proiectul „Program de educație și asistență juridică pentru îmbunătățirea accesului cetățenilor la justiție JUST ACCES”, beneficiar fiind Uniunea Națională a Barourilor din România în parteneriat cu Fundația Centrul de Resurse Juridice. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Axa Prioritară 2, Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente.
Obiectivul specific nr. 3 al proiectul este îmbunătățirea serviciilor juridice puse la dispoziția cetățenilor, inclusiv a categoriilor vulnerabile prin crearea unei resurse de învățare și formare a aprox. 1.400 de profesioniști din domeniul juridic (avocați și personal din cadrul administrației publice cu atribuții în legătură cu activitatea sistemului judiciar) pentru implementarea noilor coduri fundamentale.
La seminar vor fi prezenți avocați din Baroul Vâlcea, în special cei care activează în Serviciul de Asistență Juridică. De asemenea, dna. prodecan a Baroului Vâlcea, av. Vlădulescu Marin Floriana, va fi prezentă, lucrările fiind moderate de av. expert Mihaela Vasile din Baroul București și av. expert Pătruț Sorin Florian din Baroul Vâlcea.
Se vor trata în special teme prioritare cu incidență în facilitarea accesului la justiție a cetățeanului, inclusiv a grupurilor vulnerabile din perspectiva noilor coduri, dar si ajutorul public judiciar și asistența judiciară în materie penală.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate