„Comunicarea din OFF în ON”


În perioada 4-7 august a.c., începând cu ora 10.00, la Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Vâlcea, va avea loc Școala de vară ED cu tema „Comunicarea din OFF în ON”.
Printre subiectele care vor fi abordate sunt: media, cine comunică pentru cine, structura articolelor, de câte tipuri sunt textele pe care le citim, ce publicaţii citim, împărţirea quality / tabloid, cum să ne comportăm pe internet, cum scriem mail-uri astfel încât să comunicăm ce trebuie, cum  promovăm ce ştim, imaginea noastră în social media, cum ne facem un CV, un blog sau un site, ce oameni au reuşit să îşi construiască o imagine bună pe internet, comunicarea în orice profesie – de ce e importantă comunicarea în orice domeniu am lucra? ce profesii în comunicare putem alege?
Trainerul actualei ediţii este Anca Ţenea, fost voluntar al Centrului Europe Direct Vâlcea, acum editor la revista GQ România, editor online, master la Centrul de Excelenţă în Studiul Imaginii, specializarea Spectacol, Multimedia, Societate, Licența la Facultatea de Jurnalism şi Studiile Comunicării, student Erasmus în studii media la Universitatea Masaryk.
Întâlnirea este organizată de Centrul de Informare Europe Direct al Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” Vâlcea.