Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 septembrie 2021

Ceasul rău


Mai multe autoturisme, oprite pentru nereguli

• plăcuţele cu numere de înmatriculare expirate, dar şi condusul sub influenţa alcoolului, principalele probleme

Poliţiştii din cadrul Poliţie municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul de Poliţie Rutieră au oprit,  joi, pentru control un autoturism marca Volkswagen la volanul căreia se afla un bărbat de 54 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.  Autoturismul a fost verificat în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că avea montate plăcuţe cu numărul de înma­triculare-provizoriu expirate. De asemenea, poliţiştii au oprit, tot în municipiul Râmnicu Vâlcea, un autoturism marca Volkswagen la volanul căreia se afla un tânăr de 24 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Autotu­ris­mul a fost verificat în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că avea montate plăcuţe cu numărul de înmatriculare-pro­vizoriu expirate. În cauză, conducătorilor auto li s-au întocmit documente premergă­toa­re săvârşirii infracţiunii prevăzută şi pe­depsită de art. 85 alin. 1 din OUG 195/2002 rep.

La aceeaşi dată, poliţiştii Secţiei 11  Poliţie Zătreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, că un autoturism Dacia a distrus un gard din localitate.

Cu ocazia deplasării la faţa locului a fost identificat un autoturism Dacia, avariat cât şi două laturi ale gardului distruse. În urma verificărilor s-a stabilit că  bărbatul din comuna Tetoiu, conducător auto şi un tânăr de 22 de ani, pasager, erau ocupanţii auto­ve­hiculului, conducătorul auto având drep­tul de a conduce suspendat. Conducătorul auto a fost suspus testării cu aparatul etilo­test, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i astfel întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui auto­vehicul având dreptul de a conduce suspendat şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accident grav pe DN7

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizaţi, în 19 iulie, despre producerea unui accident rutier. Ajunşi la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat  de 29 ani, din localitatea Sălătrucel, care conducea un autovehicul marca Nissan, a pătruns pe DN 7, la km 195+450m – Călimăneşti, fără a  acorda prioritate de trecere autovehiculului Dacia,  condus regulamentar de un bărbat, din direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, cu care a intrat în coliziune. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a provocat accidentul. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentelor rutiere.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized