Ceasul rău


Accident rutier produs pe DN7

La data de 09 aprilie, ora 02.08, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN7, în afara localităţii Brezoi. În urma efectuării cercetărilor la faţa locului s-a stabilit că Adrian B., de 26 ani, din comuna Soleşti, judeţul Vaslui, în timp ce conducea o autoutilitară Mercedes, pe DN 7, la km.205+649 m, s-a angajat în depăşirea unui autotren neidentificat, fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Volvo, condus regulamentar de Nicoleta O., de 31 ani, din municipiul Alba-Iulia, judeţul Alba.

În urma impactului a rezultat rănirea Nicoletei O., diagnosticată cu „contuzie cot stâng şi genunchi drept, contuzie antebraţ stâng” şi a lui Nicolae M., pasager dreapta faţă al autovehiculului marca Volvo, diagnosticat cu „fractură stern”. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză se continuă cercetările.

Cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 09 aprilie, ora 00.15, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Amărăşti aflaţi în serviciul de patrulare pe DN 67 B, pe raza comunei Creţeni, au oprit pentru control autoturismul marca Ford, condus de Marian M., de 31 ani, din comuna Guşoeni. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 0,41 mg./l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Drăgăşani, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.