Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 septembrie 2021

Ceasul rău


politia_rutiera1Prins cu sacii …în mașină

Marți seara, un echipaj al Poliției Râmnicu Vâlcea a identificat în trafic o autoutilitară, condusă de un bărbat de 32 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care transporta 80 de saci cu cărbune, pentru care conducătorul auto nu a putut  prezenta documente legale de provenienţă. În cauză au fost întocmite acte de constatare, iar cantitatea de cărbune depistată a fost indisponibilizată până la clarificarea situaţiei.

I-au spart mașina și-au plecat cu GPS-ul și banii

Poliţiştii din Bujoreni au fost sesizaţi de către un cetățean din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 25/26.07.2011, persoane necunoscute au pătruns în interiorul autovehiculului personal, prin spargerea geamului lateral, iar din interior au sustras un aparat GPS şi o staţie de emisie recepţie, prejudiciul creat fiind estimat la suma de 800 lei. Poliţiştii au deschis o anchetă şi efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Minoră plecată din Vâlcea în Olt

Poliţiştii din Amărăşti au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate despre faptul că, fiica sa minoră,  de 17 ani, a plecat de la domiciliu cu o zi înainte şi nu s-a mai întors, fiind îngrijorat de situaţia acesteia. Poliţiştii au demarat imediat cercetările şi investigaţiile şi au reuşit, în scurt timp, să o identifice pe minoră la locuinţa unui bărbat din localitatea Verguleasa, judeţul Olt, unde  ajunsese voluntar, fiind preluată şi reintegrată în familie.

S-a găsit spărgătorul locuinței din Ocnele Mari

În urma prelucrării mijloacelor de probă prelevate de la locul comiterii faptei, criminaliştii vâlceni au reuşit să identifice principalul suspect în cazul unui furt din locuinţă, comis în noaptea de 16/17.07.2011, în municipiul Râmnicu Vâlcea, faptă rămasă iniţial cu autor necunoscut. Este vorba de un bărbat de 38 de ani, din Ocnele Mari. Acesta este suspectat de faptul că a pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetățean amplasată pe strada Copăcelu, de unde a sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu de aproximativ 8.000 lei. Suspectul urmează a fi cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Grupaj realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized