Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2021

Ceasul rău


Amenzi pentru viteză și șoferi fără permise

politie_preventieLuni, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto şi a pietonilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Aceştia au desfăşurat acţiuni punctuale pe linie de prevenire a evenimentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat 61 de  sancţiuni contravenţionale şi 78 puncte penalizare, valoarea amenzilor aplicate ridicându-se la suma de 11.859 lei. Cele mai multe contravenţii  au fost aplicate pentru nerespectarea regimului de viteză, în număr de 24, doar 5 fiind aplicate conducătorilor auto care nu purtau centura de siguranţă. Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut şi două permise de conducere, în vederea suspendării, unul pentru consum de băuturi alcoolice şi unul pentru neacordare de prioritate pietonilor.

Le-au lăsat în casă, au rămas fără bani

• doi localnici din Fârtățești au fost jefuiţi de trei femei de etnie rromă, după ce le-au invitat în propria locuință

În data de 18 iulie, în jurul prânzului, poliţiştii din Fârtăţeşti au fost sesizaţi de o femeie din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de 16.900 lei. Victima a relatat oamenilor legii faptul că se afla împreună cu soţul său în incinta magazinului pe care îl are deschis la domiciliu, când în interior au pătruns trei persoane de sex feminin, de etnie rromă, care le-au solicitat să le prezinte mai multe bunuri, fără însă a cumpăra nimic. După plecarea acestora proprietarii au constatat că dintr-un şifonier amplasat în interiorul locuinţei le-a fost sustrasă suma de 19.900 lei. Poliţiştii au efectuat cercetarea locului faptei şi efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor faptei pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Hacker cu mandat de arest din Germania prins în Drăgășani

hackeri_dubaPoliţiştii Biroului Urmăriri, împreună cu colegii lor din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani au dus la îndeplinire Mandatul European de Arestare, emis de autorităţile germane  pe numele unui bărbat de 34 de ani din Drăgăşani, cercetat de autorităţile judiciare din Germania pentru săvârşirea de infracţiuni informatice. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Curţii de Apel Piteşti în vederea confirmării mandatului de arestare şi demararea procedurii de extrădare.

Grupaj realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized