Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2021

Ceasul rău


• Au dat târcoale tirului cu tutun

Zilele trecute, un şofer ungur a sesizat poliţia că mai multe per­soane necunoscute dau târcoale unui tir aflat într-o parcare din Râm­nic. Organele legii au constatat că, într-adevăr, hoţii au dat târcoale semiremorcii încărcată cu tutun brut, reuşind să secţioneze drugul de metal ce asigura închiderea uşii. Trebuie spus, însă, că hoţii au fugit fără să fure ceva.

• Locul 16 pe ţară la furturi!

La începutul acestui an, poliţiştii vâlceni au avut de-a face cu furturile de subzistenţă, furturi care însă au mai scăzut după ce au fost prinse grupările care se ocupau cu acest lucru. „Eu le spun furturi de subzistenţă. Ştim foarte bine că am avut de-a face cu acele grupări care au dat iama în gospodăriile oamenilor şi le-au luat găinile. Spuneau că au furat de foame, deşi maşinile cu care au acţionat erau toate străine”, susţine chestorul Ion Stoica. IPJ Vâlcea se situează pe locul 14 (uşor sub media naţională), cu 448 infracţiuni la 100.000 locuitori, media naţională fiind de 450 infracţiuni. Infracţiunile sesizate de furt se prezintă pe un trend ascendent, cu 404 mai multe, situând judeţul nostru pe locul 16.

• Hoţii din Zătreni prinşi de poliţişti

Trei minori au fost depistaţi de poliţişti după ce au pătruns prin efracţie într-o locuinţă din Zătreni, de unde au sustras mai multe bunuri. Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din Craiova de faptul că persoane necunos­cute au pătruns în locuinţa aces­tuia şi au sustras mai multe lu­cruri. Imobilul nu mai era locuit din luna ianuarie 2010, din încă­peri constatându-se lipsa unor obiecte vestimentare, două pă­turi şi doi colaci de cablu electric din cupru, în valoare de 800 de lei. Făptaşii sunt trei minori de 11, 15 şi 17 ani, aceştia fiind cer­cetaţi pentru infracţiunea de furt calificat.

• Mopedistul şi pietonul, în spital

Miercuri, în zona Căzăneşti, pe DN 67, la ora 10.55, s-a produs un grav accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce conducea un moped dinspre Râmnic spre Horezu, un bărbat de 29 de ani a accidentat o femeie de 76 de ani, pieton, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătorul mopedu­lui s-a ales cu o fractură a pira­midei nazale, iar pietonul a su­ferit o fractură deschisă de gam­bă, ambii ajungând la Spitalul Ju­deţean.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized