Cadrele didactice intră, din nou, în concurs


De mâine, demarează concursul de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului național de experți în management educațional, sesiunea 2017, seria a 11-a. Depunerea portofoliului cu documnetele prevăzute la art.7 din Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului național de experți în management educațional, aprobată prin OMECTS nr.5549/2011, cu modificările și completările ulterioare, se va face la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea. Programul este următorul: de marți, 17 ianuarie și până vineri, 20 ianuarie, între orele 10.00 – 14.00, iar luni, 23 ianuarie, între orele 10.00 – 16.00.
Se scot la concurs 202 locuri reprezentând cel mult 5% (anual) din totalul posturilor didactice existente în județul Vâlcea. Aplicația informatică de asistare a evaluării candidaților înscriși la selecția cadrelor didactice pentru constituirea Corpului național de experți în management educațional este disponibilă la adresa: http://cneme.edu.ro.
Listele cu candidații declarați admiși în urma introducerii informațiilor în formularul de secție online vor fi afișate la sediul IȘJ Vâlcea. Datele ne-au fost furnizate de către Andra Bică, inspector școlar general.