LISTA CU TOATE ȘCOLILE DIN JUDEȚ în funcție de procentul de vaccinare al angajaților. Unde nu se trece de 60% elevii rămân acasă!


Luni, 8 noiembrie 2021, este programată reînceperea anului școlar și revenirea elevilor (și a cadrelor didactice) pentru desfășurarea activităților în format fizic. Nu se va putea însă în toate școlile din județ (cât și din țară) atât din cauza ratelor ridicate de infectare cu Coronavirus care se înregistrează încă în destule localități, cât și din cauza faptului că există destule cadre didactice reticente la procesul de vaccinare.
În concret, Ministerul Educației a anunțat că în școlile în care nu s-a atins pragul de vaccinare de 60% în rândul angajaților nu se vor putea relua activitățile didactice în format fizic.
Alăturat vă prezentăm mai multe tabele în care puteți identifica, pentru fiecare școală din județul nostru, care este gradul de vaccinare în rândul personalului.
PRECIZARE IMPORTANTĂ: Informațiile prezentate în tabelele alăturate sunt valabile pentru data de 3 noiembrie 2021 (inclusiv). Este posibil ca în unele școli gradul de vaccinare să fi crescut!
.