Cadou pentru râmniceni: încă o porție de alimente gratuite!


• ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a intra în posesia tranșei a doua de produse comunitare?
Prefectul județului, Radu Renga, a transmis reprezentanților Primăriei Râmnicului că poate demara acțiunea de distribuire suplimentară a alimentelor comunitare. Cantităţile de alimente ce vor fi distribuite suplimentar sunt două cutii pentru fiecare persoană ce se încadrează într-una din categoriile de beneficiari menţionate de HG nr. 799/2014 privind implementarea Programului operaţional „Ajutorarea persoanelor defavorizate, cu modificările și completările ulterioare”.

Mare atenție: nu uitați bonul de ordine!

Acțiunea de distribuirea a acestor alimente suplimentare a demarat pe 12 septembrie şi se va încheia pe 26 septembrie. Documentele necesare sunt aceleaşi cu care beneficiarii s-au prezentat inițial: act de identitate şi document justificativ privind apartenența la una dintre categoriile eligibile, în original şi în fotocopie. Pentru evitarea aglomeraţiei, ridicarea produselor se va face în baza bonului de ordine eliberat în ziua precedentă de către personalul de deservire de la depozit. În cazul persoanelor netransportabile sau greu deplasabile, ajutoarele pot fi ridicate şi de aparţinători, cu condiţia prezentării actelor de identitate în original, atât ale beneficiarului, cât şi ale aparţinătorului.
Până la data de 16 septembrie, 8.600 persoane beneficiare ale POAD, ridicaseră alimentele de la depozitul din str. Ferdinand.

Posting....