Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 aprilie 2021

AUTOSTRADA SE APROPIE DE VÂLCEA: porțiunea Boița-Cornetu este scoasă la licitație


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat marți, 8 decembrie 2020, licitația pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 Boița – Cornetu din Autostrada Pitești-Sibiu. Astfel, toate cele cinci secțiuni din cel mai important proiect rutier al României se află în licitație sau în curs de execuție.
Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Proiectare și Execuție Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 2: Boița – Cornetu”, în lungime de 31,33 km. Valoarea estimată a contractului este cuprinsă între 4,63 miliarde de lei și 5,27 miliarde de lei, fără TVA. Durata contractului este de 148 luni și cuprinde: 24 luni perioada de proiectare, 64 luni perioada de execuție și 60 luni perioada de garanție a lucrărilor”.
Proiectul urmează să fie cofinanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Termenul limită de depunere a candidaturilor este 29 ianuarie 2021, conform datelor actuale din SEAP.
Sursă foto: Arhivă

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate