Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

31 martie 2020

Atenție mare! 200.000 euro pentru GAL-uri pe final de an


Grupurile de Acțiune Locală sau grupurile de parteneri publici și privați locali pe un teritoriu rural/urban care implementează o strategie de dezvoltare locală pot accesa sprijinul financiar aferent sM19.3 – Pregătirea și implementarea activităților de cooperare ale GAL, prin care pot primi suma maximă de 200.000 de euro. Scopul submăsurii acesteia este finanțarea proiectelor de cooperare transnațională (dintre România și alte state europene) și de cooperare interteritorială (în cadrul teritoriului României) între GAL-uri din România și parteneriatele de tip DLRC (Dezvoltare Locală plasată sub Responsabilitatea Comunității) sau alte parteneriate, ca de exemplu un grup de parteneri publici și privați locali pe un teritoriu rural/urban, care implementează o strategie de dezvoltare locală.
Sprijinul din cadrul acestei sub-măsuri este oferit pentru: Componenta A – Asistența tehnică pregătitoare, pentru proiectele de cooperare ale GAL-urilor selectate; Componenta B – Implementarea activităților de cooperare ale GAL-urilor selectate.
Beneficiarii submăsurii 19.3 sunt Grupurile de Acțiune Locală autorizate de AM PNDR pentru perioada de programare 2014-2020. Sprijinul nerambursabil va fi de maximum 200.000 de euro/ GAL, cumulat pentru proiectele de asistență tehnică pregătitoare și proiectele de cooperare. Valoarea maximă a sprijinul nerambursabil pentru componenta A va fi după cum urmează: 5.000 euro pentru intenția de a desfășura proiecte de cooperare transnaționala; 2.000 euro pentru intenția de a desfășura proiecte de cooperare interteritorială. Mai trebuie spus că intensitatea sprijinului pentru proiectele de cooperare este de până la 100%.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Politică și Administrație