Apel pentru proiecte pentru sisteme de comerţ electronic şi alte soluţii on-line pentru afaceri


CCI Vâlcea informează că Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale a lansat ieri apelul de proiecte pentru dezvoltarea sistemelor de comerţ electronic şi a altor soluţii on-line pentru afaceri (Operaţiunea 3.3.2 „Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comerţ electronic şi a altor soluţii on-line pentru afaceri” din cadrul Domeniului Major de Intervenţie 3 „Susţinerea e-economiei”, Axa III „Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat si public”, POSCCE).

Potrivit sursei citate, obiectivele specifice operaţiuni sunt dezvoltarea comerţului electronic şi încurajarea intrării IMM-urilor pe piaţa serviciilor şi vânzărilor on-line; extinderea utilizării aplicaţiilor de instruire on-line; optimizarea afacerilor companiilor utilizând mijloace specifice TIC.

Beneficiarii eligibili ai acestei operaţiuni sunt IMM-urile. Bugetul total alocat apelului de proiecte este de 168 milioane lei. Valoarea maximă a finanţării nerambursabile acordate este de 2.300.000 lei, iar cea minimă de 45.000 lei.

Înregistrarea propunerii de proiect se va realiza on-line la adresa www.fonduri.mcsi.ro, în mod continuu, începând cu 5 ianuarie 2012 ora 9,00 şi se va încheia în 29 iunie 2012, ora 14.00. În termen de maxim 5 zile lucrătoare de la înregistrarea on-line, solicitanţii trebuie să depună dosarul complet la sediul MCSI cu respectarea tuturor detaliilor cuprinse în Ghidul solicitantului pentru această operaţiune.