Apavil dă asigurări: De astăzi se poate consuma apa de la robinet


Am primit la redacție un comunicat de presă emis de către Apavil S.A. privind rezultatul analizelor apei potabile. Redăm mai jos comunicatul:
„Urmarea avariei majore la conducta de apă DN 1200 mm remediată în data de 14.01.2017 comunicăm tuturor consumatorilor din Râmnicu Vâlcea, Bujoreni, Dăești, Călimănești, Brezoi că în data de  17.01.2017 s-au recoltat și analizat probe de apă și în acest moment calitatea apei din reţea se încadrează în toți parametrii de potabilitate prevăzuţi de Legea 458/2002R și va putea fi utilizată ca apă potabilă din 18.01.2017.
Revenim cu precizările din anunţurile anterioare și ne cerem din nou scuze pentru acest inconvenient pe care îl regretăm și nu-1 dorim repetat și pentru care toți angajaţii APAVIL SA au făcut eforturi susţinute în vederea remedierii situaţiei neplăcute în cel mai scurt timp posibil.
Referitor la cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă lăsată să curgă pentru eliminarea impurităţilor create odată cu întreruperea furnizării apei, acestea vor fî suportate de către AP AVIL SA pentru toți clienţii cu care aceasta are încheiat contract.
Facem precizarea că pe parcursul următoarelor 72 ore vom reveni cu alte noi comunicate, în momentul modificării parametrilor de la această oră.
Mulţumim pe această cale tuturor clienţilor afectați de această perturbare care ne-au înțeles și la care am găsit înțelegere în aceste zile grele.”