Ambient Vâlcea împlinește 6 ani. La mulți ani!


În fiecare toamnă, la început de noiembrie, Ambient Vâlcea trăiește emoția aniversării. Ambient, unul dintre liderii pieței autohtone de comerț cu materiale de construcții, finisaje și amenajări interioare inaugura în urmă cu 6 ani la Vâlcea magazinul de pe str. Parcului Industrial nr. 2 ca un modern și elegant centru comercial care oferă soluții complete pentru proiectele de construire sau renovare a casei. Cu mai bine de 40.000 de produse de la peste 1000 de furnizori, Ambient vă aşteaptă cu oferte speciale pentru materiale de construcţii şi produse pentru renovare şi amenajare. Pentru inspiraţie vă punem la dispoziţie un showroom în care sunt prezentate ultimele tendinţe în amenajări pentru cameră şi baie. Tot aici, designerii Ambient vă oferă modele de design pentru amenajarea întregii locuinţe. Ambient s-a impus în scurt timp drept unul dintre cele mai puternice centre comerciale în domeniul construcțiilor din oraș. În cei 6 ani de la deschiderea magazinului, Ambient a fost mereu pregătit în a oferi clienților săi cele mai bune soluții pentru construcții și pentru amenajarea spațiului interior.
“Profesionalismul echipei, calitatea serviciilor și multitudinea avantajelor oferite de programul Ambient Total ne vor ajuta să oferim în continuare soluţii ideale pentru construcţia, amenajarea sau renovarea întregii locuințe” spune Gabriel Văcălie, Manager Centru Comercial Ambient Vâlcea.
De asemenea, marile companii de construcții, firmele de execuție mici și mijlocii și meșterii specializați găsesc în Ambient un partener de încredere care le oferă condiții comerciale avantajoase și servicii logistice de calitate.
Prin Programul Ambient Total, Ambient oferă cel mai avantajos pachet pentru construirea şi renovarea locuinţei: agent dedicat când construieşti sau renovezi, discount la materialele de construcţii, recomandare de meşteri specializaţi pe fiecare fază a proiectului, showroom-uri ca sursă de inspirație, transport gratuit şi mai ales, consilieri de vânzări specializaţi.

Posting....