Alin Voicescu, de patru ani, director de „foarte bine”


Tânărul director al Agenției Județene pentru Protecția Mediului Vâlcea, Alin Voicescu, trece, an de an, prin evaluări, iar, tot de atâta timp, a obținut doar calificativul „foarte bine”.
Finele săptămânii trecute l-a adus pe șeful Mediului vâlcean din nou în atenția reprezentanților Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, pentru evaluarea anuală ce se face cu toți directorii APM-urilor. Și, din nou, Alin Voicescu s-a întors cu calificativul „foarte bine”. Este directorul de APM care a obținut, încă de la promovarea concursului pe post, calificativul ce-i face cinste.
„Recent, s-a făcut evaluare pentru 2016, evaluarea realizată de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului, în baza unei comisii condusă de președinte/cei de la Resurse Umane și persoane cu alte specializări. De data aceasta, n-au existat nemulțumiri și toți directorii evaluați au trecut cu calificativul «foarte bine». Excepția o reprezintă anul 2015, evaluare făcută în 2016, când doar Vâlcea și Dolj au trecut cu «foarte bine» și mă refer doar la Regiunea Sud-Vest Oltenia. Atunci a fost vorba și de o evaluare mai drastică, dar depinde de fiecare președinte, cum interpretează, de activitatea desfășurată de fiecare director…Ce mai pot spune este că, anul trecut, am avut și cele mai multe controale; de la Corpul de Control al ministrului Mediului, Corpul de Control al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului – două la rând…Au fost și controale planificate, dar și controale în urma unor așa-zise sesizări…Toate au trecut și concluzia este că a fost bine, urmare stând și rezultatul evaluării”, a declarat, pentru ziarul nostru, directorul APM Vâlcea, Alin Voicescu.
Trebuie menționat că Voicescu este cel mai tânăr director al unei agenții pentru protecția mediului din toată țara, un om care, până-n prezent, n-a căzut în plasa rugăminților sau solicitărilor venite de la tot felul de directori, șefi de instituții…Omul vrea să-și desfășoare activitatea la APM Vâlcea cu corectitudine și seriozitate.