Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

3 iulie 2020

ALDE îşi consolidează structurile din judeţ


La finele săptă­mânii trecute, depu­tatul Dumitru Lovin, vicepreşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Buşu, Geri Buşe, de la Horezu, Mihai Niţescu, de la Ocnele Mari, Damian Dincă, viceprimarul comunei Şirineasa, Alina Urucu, lidera organizaţiei de tineret şi Monica Şarpe, reprezentanta femeilor din ALDE Vâlcea, s-au întâlnit cu colegii lor din comunele Stroeşti, Vaideeni, Cernişoara, Bărbăteşti, Slătioara, Costeşti şi Oteşani. Discuţiile au vizat, în mare parte, problemele comunităţilor locale, dar şi nevoia întăririi structurilor ALDE din teritoriu, în aşa fel încât, după alegerile din 2020, vocea partidului să fie mai puternică.
Întâlnirea de la Oteşani a fost găzduită de Stelian Sasu, unul dintre tinerii de perspectivă ai ALDE Vâlcea. Acesta, dar şi alţi lideri locali, au ridicat probleme care, în mare parte, s-au referit la infrastructura zonei. Un alt subiect abordat a fost salvarea exploatării de calcar de la Costeşti, cu un impact cât mai mic asupra mediului. Locuitorii din vestul judeţului sunt conştienţi că locurile de muncă asigurate de activităţile economice, mai ales pe platforma industrială din Râmnicu Vâlcea, sunt extrem de importante, la fel şi valorificarea judicioasă a resurselor.

Parlamentarul Lovin, autorul unei propuneri legislative pe marginea subiectului

Deputatul Dumitru Lovin le-a reamintit celor prezenţi că este autorul unei propuneri legislative care îşi propune să rezolve toate aceste lucruri. Cât priveşte activitatea politică, parlamentarul ALDE le-a transmis colegilor că au mână liberă, în fiecare comună sau oraş din Vâlcea, să-şi stabilească singuri candidaţii pentru funcţiile de primari şi consilieri.

Alte articole de la ALDE