Alcoolul s-a urcat iar la volan


• polițiștii au „împărțit” dosare penale
Din buletinul zilnic transmis presei de polițiștii vâlceni aflăm că ultimele zile au fost destul de „bogate” în ceea ce privește depistarea infracțiunilor privind regulile de circulație pe drumurile publice. Doar în ceea ce privește problemele șoferilor cu alcoolul au fost identificate două nereguli. Să vedem ce au transmis polițiștii:
„La data de 22 octombrie, în jurul orei 00.24, un bărbat de 39 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea a condus un autoturism pe D.N.64 şi a fost oprit pentru control de către poliţişti. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal.”
„La data de 21 octombrie, ora 21.30, B. Gheorghe, de 39 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea a condus un autovehicul aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.”