Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Accident grav la Râureni, soldat cu un mort


Vineri dimineaţa, Eduard N., de 30 ani, din co­muna Frânceşti, a condus o autoutilitară, mar­ca Peugeot, pe DN 64, din direcţia Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea, iar la km 110 + 974 m. nu a acor­dat prioritate de trecere Georgetei N., de 20 ani, din comuna Pietrari şi Laviniei P., de 26 ani, din Râmnicu Vâl­cea care se angajaseră în tra­versarea regu­la­men­tară a străzii, pe marcajul pietonal, accidentându-le.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a celor două tinere care au fost transportate la Spi­talul Judeţean Vâlcea. Ulterior internării Geor­ge­ta N. a decedat, iar Lavinia P. care se află în pre­­zent în stare gravă, dar stabilă, va fi trans­por­tată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreas­ca din muni­ci­piul Bucureşti, cu un elicopter SMURD.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetării sub as­pec­tul săvârşirii infracţiunii de vătămare corpo­rală gravă din culpă şi ucidere din culpă.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere informează participanţii la traficul pietonal cu privire la regu­lile ce trebuie respectate pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere:să nu traverseze drumul public prin alte locuri decât cele permise ori prin locurile permise, în fugă şi/sau fără să se asi­gure; să nu se angajeze în traversarea drumului public atunci când se apropie un autovehicul cu regim de circulaţie prioritară care are în funcţiune semnalele speciale de avertizare luminoase şi sonore; să nu traverseze partea carosabilă prin faţa sau prin spatele vehiculului oprit în staţiile mijloacelor de transport în comun; să nu prelun­gească timpul de traversare a drumului public, să întârzie, să se oprească fără motiv ori să se în­toar­că pe trecerile pentru pietoni care nu sunt prevăzute cu semafoare; să nu ocupe partea carosabilă în scopul împiedicării circulaţiei.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized