ABA Olt a participat la EXPO APA 2014 – Forumul Regional al Apei din Bazinul Dunare-Marea Neagra


Administratia Bazinala de Apa Olt a participat in perioada 16-18 iunie la expozitia de profil, EXPOAPA, din cadrul Forumului Regional al Apei Dunarea – Europa de Est 2014, unde au avut loc un complex de evenimente organizate de Asociatia Romana a Apei cu sprijinul Asociatiei Internationale a Apei (IWA), evenimentul a avut loc la  Palatul Parlamentului. 

La acest eveniment au participat si in acest an profesionisti din domeniul apei,  reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, precum  si oameni de afaceri din Romania si strainatate.

La ceremonia oficiala de deschidere au fost prezenti domnul Attila Korodi, ministrul Mediului şi Schimbarilor Climatice si doamna Doina Pana, ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura.

In complexul de manifestari au fost  programate mai multe activitati, din care mentionam:

Conferinta Tehnico-Stiintica “Performanta in serviciile apa-canal”.

Seminar – Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, Program Operational Sectorial Mediu , Ciclul 2014 – 2020.

Conferinta – Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice:  Reforma in sectorul apei, in plan intern si extern.

Seminarul Tinerilor Profesionisti- Young Water Professionals Romanian Chapter.

Expozitia Internationala specializata de utilaje, echipamente si tehnologii de tratare a apei si a apelor uzate – “De 16 ani impreuna”.

In cadrul EXPO APA 2014, Administratia Bazinala de Apa Olt impreuna cu Comitetul Teritorial Olt-Jiu au organizat un stand unde au expus postere cu bazinul hidrografic Olt, brosuri in care s-au prezentat Planul de Management al bazinului hidrografic Olt si videoproiectii cu diferite activitati in domeniu.

Pentru participarea la acest eveniment directorul ABA Olt, ing.Daniel Bavita a desemnat doi reprezentanti din cadrul institutiei respectiv: dna. Mihaela Coca, Compartiment comunicare si dna. Cristina Dumitrescu, Secretariatul tehnic al comitetului de bazin Olt.