A început montarea noii aparaturi medicale la Spitalul Județean


Da, exact de astăzi, a început montarea noii aparaturi medicale destinată secției A.T.I. (Anestezie Terapie Intensivă) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea. Zilele trecute, conducerea CJ Vâlcea anunța că a sosit aparatură medicală performantă la unitatea conducă de chirurgul Dan Ponoran (foto stânga) vizate fiind secțiile U.P.U (Unitatea de Primiri Urgențe) și A.T.I.


Iar azi se montează pentru a fi date în folosință. Vorbim despre: două seturi resuscitare, trei aspiratoare portabile, 10 injectomate, două laringoscoape, pompe pentru perfuzie/transfuzie, paturi cu sistem de încălzire, dispozitive pentru transportul pacienților bariatici, tărgi pentru transfer și transport, cărucioare pentru transfer, cărucioare hidraulice, iar Secția de Anestezie și Terapie Intensivă va primi două aparate EKG și trei defibrilatoare cu monitor.
Veștile bune nu se opresc aici. Spitalului Județean i s-au alocat 63 miliarde lei vechi pentru aparatură imagistică. Șeful județului, Costi Rădulescu (foto dreapta) se ține de cuvânt, în condițiile în care, în urmă cu ceva timp afirma că, până la finele anului, spitalul va fi dotat și cu RMN.

Posting....