A fost semnat contractul de închiriere a Centrului de la Seaca


Timp de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă zece ani, Complexul Expozițional de la Seaca a fost închiriat unei firme românești, cu capital românesc, ce se ocupă cu organizarea de târguri/expoziții cu vânzare, a produselor din China. Potrivit declarației vicepreședintelui CJ Vâlcea, Romulus Bulacu, firma respectivă are relații, prin Camera de Comerț și Industrie, cu agenții economici din China, iar contractul încheiat reprezintă, de fapt, și scopul pentru care a fost creată investiția de la Seaca. Bineînțeles, un rol important în acest demers l-a avut și edilul orașului Călimănești, Florinel Constantinescu.
„Firma are un capital integral românesc, este înregistrată în Bucu­rești și a fost deja semnat contractul de închiriere a spațiilor de la Seaca. Totul devine funcțional în momentul predării a tot ce înseamnă investiție de la Seaca. Așteptăm ca-n termen de 30 de zile de la semnare, res­pectiv până pe 17 iulie, să fie predat amplasamentul, societatea să preia spațiul. Firma respectivă se ocupă cu organizarea de expoziții/târguri cu vânzare”, a precizat primarul Cons­tantinescu.
Societatea s-a angajat ca, pe perioada desfășurării activității, să achite taxe și impozite, să plătească chirie și utilități.

Posting....